0
ورود و عضویت
×
آهن جم
ورود و عضویت
0

قیمت نبشی کشی نما

زمان مطالعه : 8 دقیقه
قیمت نبشی کشی ساختمان _آهن جم

قیمت نبشی کشی ساختمان چقدر است ؟ نحوه محاسبه قیمت نبشی کشی نمای ساختمان یا شاسی کشی نما به چه صورت است ؟چه عواملی بر هزینه و نرخ دستمزد نبشی کشی ساختمان تاثیر دارد ؟برای دریافت پاسخ این سوالات کافی است در ادامه این مقاله از آهن جم همراه باشید همچنین شما می توانید قیمت روز آهن آلات و مصالح مورد نیاز  خود را در سایت آهن جم مشاهده کنید .

قیمت نبشی کشی ساختمان در نقاط مختلف یک سازه یکسان است .نبشی کشی در نقاط مختلف ازجمله نما و دیوار ها استفاده میشود.گاهی اوقات نبشی کشی ساختمان به کمک دیگر پروفیل ها همچون،میلگرد ،تیرآهن،سپری، ناودانی و …برای دیوار های داخلی و خارجی ساختمان اجرا می شود که به آن وال پست دیوار یا نگهدارنده دیوار هم گفته می شود .

اما یکی از عمده ترین کاربرد های نبشی کشی ساختمان برای اجرای نمای سازه می باشد که به آن شاسی کشی نما یا آهن کشی نما گفته می شود .شاسی کشی برای بسیاری از سازه ها مثل آسانسور ،آب نما، آلاچیق، نصب تابلو ،دیوار و …به کار می رود. نقش اصلی آن زیر ساخت سازه می باشد و طراحی و اجرای آن باید با کیفیت بالایی انجام شود .در ادامه این مقاله می خواهیم قیمت آهن کشی نما را بررسی کرده و حدود قیمتی را مشخص کنیم .

قیمت آهن کشی نما_آهن جم

قیمت نبشی کشی نما

قیمت نبشی کشی ساختمان در هر شهری و هر پروژه ای بسته به طرح نما متغیر می باشد .حتی در برخی فصول سال هم نرخ دستمزد تغییر می کند .به طور کلی دستمزد نبشی کشی به دو صورت شاخه ای و کیلویی محاسبه می گردد.که در ادامه نرخ هر دو را ذکر کردیم.

نکته مهم : روش محاسبه قیمت نبشی کشی ساختمان  به صورت شاخه ای صحیح تر می باشد. زیرا نبشی ها در دونوع سبک و سنگین در بازار وجود دارند .یعنی برای سایزهای یکسان نبشی  دو وزن متفاوت وجود دارد. چه نبشی سبک باشد و چه سنگین میزان کار و جوشکاری که برای نبشی کشی یک سازه انجام می شود یکسان است .

اما زمانی که از نبشی سنگین استفاده شود و دستمزد کیلویی محاسبه گردد هزینه نبشی کشی زیاد تر می شود. به همین دلیل دستمزد نبشی کشی شاخه ای محاسبه می گردد وبیشتر عرف می باشد .در ادامه نرخ دستمزد را بررسی می کنیم .

پیشنهاد مطالعه ⋙  ساختمان سازی|مراحل ساخت ساختمان+جزئیات و نکات طلایی

دستمزد نبشی کشی ساختمان

دستمزد نبشی کشی شاخه ای : یعنی دستمزد آهن کشی نما با توجه به تعداد شاخه نبشی که مصرف می شود مشخص می گردد .در حال حاضر دستمزد نبشی کشی در سال 1402 بسته به اینکه طرح نما ساده یا پیچیده باشد از شاخه ای  150 الی 170 هزارتومان است .میزان دستمزد کاملا به طرح نما و پیچیدگی های آن بستگی دارد.

دستمزد کیلویی : دستمزد نبشی کشی به دلیل تفاوت وزن نبشی ها در سایز های یکسان بهتر است که به روش شاخه ای محاسبه شود .اما در صورتی که نبشی های تهیه شده همه از نوع سبک باشند می توان دستمزد را به صورت کیلویی محاسبه کرد .دستمزد کیلویی نبشی بسته به طرح نما و میزان پیچیدگی آن کیلویی  8 الی 10هزار تومان می باشد.

نرخ های گفته شده کاملا به طرح نما و میزان کار بستگی دارد .علاوه براین در هر شهری نرخ دستمزد نبشی کشی می تواند متفاوت باشد .

مصالح نبشی کشی ساختمان

قیمت نبشی کشی ساختمان با توجه به موارد زیادی از جمله دستمزد نبشی کشی و هزینه خرید مصالح از جمله قیمت نبشی مشخص می گردد.میزان نبشی که برای نمای یک سازه استفاده می شود کاملا به طراحی نما بستگی دارد .در صورتی که طراحی نما پیچیده باشد یا طرح حجمی باشد و وزن نما سنگین باشد .باید نبشی کشی با کیفیت بالای اجرا گردد.

نبشی کشی در واقع نقش نگهدارنده و متصل کننده نما به ساختمان را دارد .نمای یک سازه باید کاملا به سازه متصل ومحکم شود .در صورتی که آهن کشی نما به خوبی اجرا نشود امکان تخریب آن و سقوط قطعات شکسته شده وجود دارد. که این امر خسارت های زیادی به بار می آورد.

در آهن کشی نما از میلگرد و رابیتس هم استفاده می شود .باتوجه به موارد بالا اولین و بیشترین هزینه برای نبشی کشی ساختمان برای خرید نبشی ، میلگرد و رابیتس مصرف می شود .

به گفته فردارس : قیمت پیاده‌سازی وال پست به قیمت تمام شده متریال استفاده شده در آن و همچنین قیمت اجرای آن بستگی دارد. با توجه به این که معمولا از مقاطع فولادی در سازه‌ها بهره برداری می‌گردد و اغلب اجزای تشکیل دهنده این وال پست نبشی و پلیت های فولادی است، متریال مورد استفاده در اکثر پروژه ها به همین موارد محدود می‌گردد.

قیمت این متریال نیز بر حسب کیلوگرم و به قیمت روز محاسبه می‌شود.

بعد از تهیه مصالح باتوجه به طراحی نما زمان اجرای نبشی کشی ساختمان فرا می رسد که در این مرحله دستمزد اجرای نبشی کشی باید پرداخت گردد.

پیشنهاد مطالعه ⋙  تیر ورق چیست؟|تفاوت تیر ورق با تیرآهن
نبشی کشی ساختمان

عوامل موثر بر قیمت نبشی کشی ساختمان

قیمت شاسی کشی نما تحت تاثیر عوامل زیر کاملا متغیر است .باتوجه به عوامل زیر و ویژگی های نما و محل شاسی کشی قیمت متفاوت می باشد .در ادامه این عوامل را بررسی می کنیم .

  • متراژ نما : هرچه متراژ نما بیشتر باشد مصالح مورد نیاز بیشتر است و هزینه و دستمزد بیش تر خواهد بود .
  • ارتفاع سازه : قیمت آهن کشی نما در صورتی که ارتفاع سازه زیاد باشد تاحدودی بیشتر خواهد بود .
  • تعداد زاویه و کنج و عمق : در صورتی که در طرح نما تعداد کنج ها زیاد باشد و همچنین نما حجمی بوده و عمق داشته باشد هزینه و دستمزد شاسی کشی و زیر سازی بیشتر می شود .
  • طراحی پیچیده نما : برای نماهایی که طراحی پیچیده دارند تبعا اجرای شاسی کشی سخت و زمان بر تر است و هزینه بیشتر خواهد بود .
  • قیمت مصالح : مهم ترین مصالح در اجرای نبشی  کشی نبشی میلگرد و رابیتس می باشند که قیمت آن ها کاملا به قیمت روز آهن آلات بستگی دارد .قیمت آهن هم با توجه به نرخ دلار و تورم و وضعیت اقتصادی کاملا متغیر است .انواع نبشی نیز قیمت های متفاوتی دارند.

برای اطلاع از قیمت لحظه ای آهن آلات در کانال قیمت لحظه ای میلگرد آهن جم در تلگرام عضو شوید.

قیمت نبشی کشی وال پست

از مهم ترین قسمت های سازه که نبشی کشی برای آن انجام میشود وال پست است.وال پست یعنی نگهدارنده دیوار که در نمای ساختمان ها و دیوار های خارجی استفاده میشود تا در زمان وارد شدن فشار یا زمین لرزه از فرو ریختن دیوار یا نمای سازه جلوگیری کند.مصالح جدیدی به نام وال مش برای مهاربندی دیوار به بازار آمده است .جهت اشنای بیشتر مقاله وال مش چیست؟ را مطالعه کنید.

قیمت نبشی کشی والپست در صورتی که دستمزد شاخه ای محاسبه شود برای هر شاخه نبشی حدود ۱۵۰ تا ۱۷۰ هزار تومان است و اگر کیلویی محاسبه شود و نوع نبشی سبک باشد  قیمت از کیلویی ۸ تا ۱۰ هزار تومان است .البته قیمت ها در هر منطقه ای متفاوت است.

پیشنهاد مطالعه ⋙  کارخانه های تولید کننده میلگرد ارزان

لازم به ذکر است مقدار های گفته شده فقط برای محاسبه هزینه نبشی کشی ساختمان میباشد و هزینه خرید نبشی کاملا جداست.مقدار نبشی و نوع و سایز آن به محل استفاده آن بستگی دارد .معمولا برای نما سایز های مختلف نبشی استفاده میشود. قیمت نبشی هم در سایز های مختلف متفاوت است و با توجه وزن نبشی محاسبه میشود.

نحوه محاسبه دستمزد جوشکاری نبشی کشی

به طور کل نبشی کشی ساختمان یعنی برش نبشی ها و جوشکاری آنها در محل های مناسب با توجه به نقشه نما یا نوع دیوار سازه .

دستمزد جوشکاری نبشی کشی با قیمت نبشی کشی ساختمان تفاوتی ندارد.نحوه محاسبه دستمزد جوشکاری به دو صورت شاخه ای و کیلویی محاسبه میشود .دستمزد شاخه حدود ۱۵۰ تا۱۷۰ هزار تومان برای هر شاخه و دستمزد کیلویی حدود ۱۰ هزار تومان میباشد.البته طرح نما و میزان سختی کار در تعیین قیمت تاثیر گذار است .

اجرت جوشکاری نبشی کشی _آهن جم

جوشکاری نبشی کشی

نبشی کشی ساختمان معمولا توسط جوشکار یا آهنگر انجام میشود.البته طرح نبشی کشی ابتدا باید توسط مهندس سازه یا نماکار مشخص گردد و محل نصب نبشی ها تعیین شود.

نبشی کشی نما زیر سازی نما میباشد و باید متناسب با طرح نما نبشی ها متصل شوند.نبشی کشی برای زیر سازی کناف سقف هم استفاده میشود.رایج ترین روش برای اتصال نبشی ها استفاده از جوشکاری است .

پیشنهاد مطالعه : کناف سقف چیست؟

نحوه محاسبه هزینه نمای ساختمان

نمای ساختمان با توجه به طرحی که دارد،جنس مصالح ،میزان پیچیدگی ،حجم پروژه و بسیاری موارد دیگر هزینه متفاوتی دارد.اما قیمت نبشی کشی ساختمان هم در هزینه نهایی آن تاثیر گذار است. نمای ساختمان هر جنسی که باشد باید زیر سازی محکم و مناسبی برای آن انجام شود که در حال حاضر رایج ترین زیرسازی نما نبشی کشی است که بخشی از هزینه نما را به خود اختصاص می‌دهد.

اجرت نبشی کشی ساختمان توسط جوشکار یا آهنگر مورد نظر تعیین می‌شود. معمولا اجرت جوشکاری نبشی کشی ساختمان کیلویی یا شاخه ای محاسبه میشود. اجرت شاخه ای برای هر شاخه نبشی حدود ۱۵۰ تا ۱۷۰ هزار تومان و اجرت نبشی کشی کیلویی در محدود ۱۰ هزار تومان است.البته اجرت کیلویی نبشی کشی برای نبشی های سنگین کمی کمتر است.

نرخ ها در هر شهر و منطقه ای و پروژه ای متفاوت است.

مقاله از آهن جم_ahanjam.com

5/5 - (10 امتیاز)

نظرات

سوال یا نظر شما

شما میتوانید نظر یا سوال خود را برای کامنت کنید.

برای درخواست مشاوره اطلاعات خود را وارد کنید.

×
ورود | ثبت‌نام
لطفا شماره موبایل(اعداد انگلیسی) یا ایمیل خود را وارد کنید
ورود شما به معنای پذیرش شرایط ایزی لاگین و قوانین می باشد