اخبار لحظه ای

هنوز تغییری یافت نشده است

×
آهن جم
0
ورود و عضویت

ساخت درب حیاط با پروفیل آهن

زمان مطالعه : 12 دقیقه
ساخت درب حیاط با پروفیل آهن

ساخت درب حیاط با پروفیل آهن در اکثر پروژه‌ های ساختمانی انجام می‌شود .درب حیاط از مهم‌ ترین بخش ‌های هر ساختمان است که علاوه بر تامین امنیت تاثیر زیادی در زیبایی نمای ساختمان دارد و باید با طراحی نما هماهنگ باشد استفاده از پروفیل‌ های آهنی در ساخت درب به دلیل دوام بالا، استحکام مناسب و انعطاف پذیری در طراحی رایج است .

پروفیل‌های آهنی مواد اولیه‌ ای هستند که نیازهای لازم از جمله زیبایی و استحکام را در ساخت درب حیاط تامین می‌ کنند .در ادامه این مقاله مراحل ساخت درب حیاط با پروفیل ،ابزارهای مورد نیاز نکات مهم و پروفیل‌های مناسب برای ساخت درب حیاط را بررسی کرده‌ایم. برای مشاهده قیمت پروفیل بر روی این کلمه کلیک کنید.

شماره نام مرحله توضیحات
۱ طراحی و اندازه‌گیری تعیین ابعاد درب، طراحی کلی و انتخاب مدل مناسب بر اساس نیاز و سلیقه مشتری
۲ تهیه متریال خرید پروفیل آهنی، ورق، لولا، دستگیره و سایر متریال مورد نیاز
۳ برش پروفیل‌ها برش پروفیل‌ها با دستگاه فرز یا اره پروفیل‌بُر طبق اندازه‌های مشخص‌شده
۴ جوشکاری اسکلت درب مونتاژ و جوشکاری قاب اصلی درب بر اساس طراحی انجام‌شده
۵ اضافه کردن تقویت‌کننده‌ها جوش دادن قیدهای افقی و عمودی برای استحکام بیشتر درب
۶ نصب ورق یا طرح‌های تزئینی جوش دادن ورق فلزی، فرفورژه یا سایر المان‌های زیباسازی به درب
۷ ساب‌زنی و تمیزکاری جوش‌ها صاف کردن محل‌های جوشکاری و از بین بردن زائده‌های اضافی
۸ رنگ‌آمیزی و ضدزنگ کردن استفاده از ضدزنگ و رنگ مناسب برای افزایش دوام و زیبایی درب
۹ نصب لولا و یراق‌آلات نصب لولا، قفل و سایر یراق‌آلات جهت آماده‌سازی درب برای نصب
۱۰ نصب درب در محل حمل درب به محل و نصب آن روی چهارچوب با جوشکاری یا پیچ و مهره

پروفیل ‌های آهن قطعات آهنی یا فولادی هستند که در طول زیاد سطح مقطع یکسان و بدون تغییری دارند. پروفیل‌ها انواع متفاوتی دارند و برخی از پروفیل ‌ها مانند انواع قوطی ‌های فلزی و پروفیل‌ های درب و پنجره برای ساخت درب حیاط مناسب هستند .

پروفیل‌ها استحکام بسیار بالایی دارند و در برابر شرایط محیطی و فشار مقاومت از خود نشان می‌دهند. همچنین قابلیت ساخت و طراحی آنها بالاست و قابلیت جوش پذیری بالایی دارند به همین دلیل در ساخت درب حیاط با پروفیل استفاده می‌شوند .

انواع پروفیل‌های مناسب برای ساخت درب حیاط

پروفیل‌ها انواع متفاوتی دارند. به انواع مقاطع فولادی از جمله میلگرد ،ناودانی ،نبشی، تیرآهن ،قوطی‌ های فلزی و لوله ‌ها پروفیل گفته می‌شود .از بین این پروفیل‌ها فقط برخی برای ساخت درب حیاط مناسب و کاربردی هستند.

 پروفیل مناسب برای ساخت درب حیاط باید دارای ظرافت و استحکام بالا باشد و ابعاد و شکل سطح مقطع آن مناسب برای ساخت درب باشد. انواع پروفیل‌ های مناسب عبارتند از:

پروفیل ‌های قوطی مربع و مستطیل 

این نوع پروفیل پرکاربرد ترین نوع برای ساخت چهارچوب و اسکلت اصلی درب هستند.این پروفیل‌ ها در ابعاد کوچک مانند ۲ در ۲ ،  ۳ در ۳ و غیره با ضخامت ۲ یا ۲.۵ میلی ‌متر در ساخت درب و پنجره کاربرد دارند.برای خرید و استعلام  قیمت قوطی ۲در۲ می توانید با شماره ۰۳۱۴۲۰۲ تماس بگیرید .

پیشنهاد مطالعه : پروفیل مبلی چیست؟

 پروفیل‌ های گالوانیزه 

پروفیل‌ های گالوانیزه در واقع قوطی‌های مربعی یا مستطیل آهنی معمولی هستند که بر سطح آنها یک پوشش گالوانیزه ایجاد شده .این پروفیل‌ها در مقابل رطوبت و زنگ زدگی مقاوم هستند و به همین دلیل گزینه مناسب برای ساخت درب حیاط می‌باشند .

 قوطی ۳×۳ یکی از پروفیل های مربعی شکلی است که در حوزه های مختلفی از آن استفاده می شود .قوطی ۳ در سه به صورت گالوانیزه ،ستونی ،مبلی و … تولید می شود .برا استعلام قیمت انواع پروفیل مثل قیمت قوطی ۳×۳ می توانید از ساعت ۱۱ الی ۱۴ به سایت آهن جم مراجعه کنید .

انواع لوله ‌ها

انواع لوله ‌ها در سطح مقطع و سایز کوچک برای طراحی‌های خاص و ساخت درب‌ های دکوراتیو مصرف می‌شوند.

پروفیل درب و پنجره 

پروفیل های با شکل سطح مقطع خاص که اختصاصا برای ساخت درب و پنجه کاربرد دارند.پروفیل فرانسوی ،پروفیل مکزیکی،پروفیل ۵۰۹ ،پروفیل ۵۰۸ و پروفیل ۵۰۷ از این دسته هستند.همچنین پروفیل درب و پنجره ، قاب ‌هایی از جنس آلومینیوم ، فولاد یا UPVC هستند که برای ساخت و نصب درب‌ها و پنجره‌ها استفاده می شوند.این پروفیل‌ ها به ‌عنوان اسکلت اصلی درب و پنجره عمل کرده و استحکام و دوام لازم را فراهم می کنند.برای نمونه قیمت این پروفیل ها را در صفحه قیمت پروفیل درب و پنجره آهنی میتوانید مشاهده نمایید.

قوطی ۱۴ یکی دیگر از بهترین قوطی ها جهت ساخت درب و پنجره است .برای خرید و استعلام  قیمت قوطی ۱۴ می توانید به سایت آهن جم از ساعت ۱۱ الی ۱۴ مراجعه کنید . 

پروفیل در و پنجره

مراحل ساخت درب حیاط با پروفیل آهن

پروفیل‌ های مناسب برای ساخت درب حیاط اغلب در طول ۶ متری هستند و هر کدام شکل سطح مقطع متفاوتی دارند .مثلاً پروفیل‌ های درب و پنجره در انواع تک لبه، دو لبه ،کلافی ،فرانسوی و مکزیکی وجود دارند که هر کدام از آنها در ساخت درب یا چهارچوب استفاده می‌شوند .برای ساخت درب حیاط با پروفیل ابتدا باید طرح درب و پروفیل مناسب مشخص شود و سپس مراحل ساخت طی گردد در ادامه مراحل ساخت درب حیات با پروفیل را ذکر کرده ایم.

  1. طراحی و تهیه نقشه :  قبل از شروع کار باید طرح درب مشخص شود .در این طرح باید ابعاد درب ،محل قرارگیری لولاها ، قفل‌ها و اتصالات مشخص شود .این مرحله کمک می‌کند که تمامی مراحل ساخت به درستی پیش برود.
  2. انتخاب و برش پروفیل :  پس از اینکه طرح درب حیاط مشخص شد باید نوع و اندازه‌های پروفیل مورد نیاز انتخاب شود .مثلاً با توجه به طرح درب پروفیل لوله یا پروفیل فرانسوی یا پروفیل مکزیکی انتخاب شود یا برای پوشش سطح درب ورق‌های فولادی رنگی یا غیر رنگی انتخاب شود. در نهایت پس از انتخاب پروفیل‌های لازم باید طبق ابعاد مورد نیاز با اره برقی یا دستگاه‌های برش CNC برش داده شوند.
  3. مونتاژ اولیه و تست چیدمان : پس از اینکه قطعات درب حیاط برش خورد باید مونتاژ اولیه انجام شود یعنی قطعات به صورت موقت در کنار یکدیگر قرار گرفته و ابعاد درب و ایستایی آن بررسی شود که آیا تمامی اتصالات و اندازه‌ها به درستی همخوانی دارند یا خیر. انجام این فرایند باعث می‌شود از اشتباهات احتمالی جلوگیری شود و پس از انجام عملیات جوشکاری نیاز به ترمیم و و رفع اشکال نباشد.
  4. جوشکاری و تقویت اتصالات : پس از اینکه از ابعاد و اندازه‌های پروفیل‌های برش خورده مطمئن شدیم نیاز است که اتصالات با دقت و مهارت جوشکاری شوند. معمولاً در ساخت درب حیاط با پروفیل ابتدا قاب اصلی و چهارچوب درب ساخته می‌شود .سپس تقویت کننده‌ها و قطعات لازم به آن اضافه می‌شوند.
  5. نصب لولاها و سایر اتصالات : پس از اینکه چهارچوب و لنگه در ساخته شدن باید لولاها در مکان‌های دقیق جوش داده شوند تا لنگه و چهارچوب به راحتی با هم فیکس شوند. قفل‌ها ،دستگیره‌ ها و سایر متعلقات درب باید در این مرحله نصب شود.
  6. رنگ آمیزی و پوشش نهایی : پس از اینکه چهارچوب و لنگه درب ساخته شدن و اتصالات لازم نصب شد باید پوشش دهی درب حیاط انجام شود زیرا پروفیل‌های آهن در مقابل رطوبت و باران دچار پوسیدگی می‌شوند. برای افزایش دوام و جلوگیری از زنگ زدگی ابتدا باید سطح درب با رنگ ضد زنگ پوشش داده شود در نهایت رنگ آمیزی باید طبق سلیقه مشتری انجام شود .مرحله رنگ آمیزی درب بر عهده جوشکار و سازنده درب نمی‌باشد.

قوطی ۹ در ۹ یکی از قوطی های مربعی شکل است که در دو وزن سبک و سنگین تولید می شود این قوطی مناسب ساخت درب حیاط می باشد قیمت قوطی ستونی ۹در۹ را می توانید روزانه از ساعت ۱۱ الی ۱۴ در سایت آهن جم مشاهده کنید .

ساخت درب حیاط با پروفیل

نکات ساخت چهارچوب درب

برای ساخت درب حیاط با پروفیل باید بدانیم که ابتدا کدام یک از قطعات را می‌خواهیم بسازیم. درب حیاط شامل یک کلاف یا چهارچوب و شامل چندین لنگه درب می‌باشد بهتر است .در مرحله اول چهارچوب و کلاف درب ساخته شود .چهارچوب سازه ای چهار ضلعی است که به دیوار نصب می‌شود و لنگه‌ های درب در آن قرار می‌گیرند.

قوطی و پروفیل مناسب برای ساخت چهارچوب باید بر اساس وزن لنگه‌ها انتخاب شود، در صورتی که لنگه‌ها بزرگ یا سنگین باشند باید کلاف با ضخامت و ابعاد بزرگتری انتخاب شود تا تحمل وزن لنگه‌ها را داشته باشد .نوع درب نیز در انتخاب پروفیل چهارچوبی تاثیرگذار است. مثلاً برای درب‌های معمولی از پروفیل چهارچوبی فرانسوی استفاده می‌شود اما برای درب‌های ضد سرقت یا درب مراکز امنیتی از پروفیل مکزیکی استفاده می‌شود .

در صورتی که نیاز به استحکام بیشتری باشد از ناودانی دوبل به عنوان پروفیل کلافی استفاده می‌شود. در ساخت کلاف درب برای قرارگیری کلاف ، لنگه باید به اندازه ضخامت پروفیل انتخاب شده برای لنگه یک زهوار در داخل کلاف ایجاد شود تا فاصله بین لنگه و کلافه بیرون مشاهده نشود.

قوطی ۲ در ۳ یکی از قوطی هایی است که برای ساخت درب و پنجره و چهار چوب ها بسیار مورد استفاده قرار می گیرد .قیمت قوطی ۳×۲ با توجه به وزن و سایر مشخصات آن روزانه اعلام می شود .

همه چیز درباره پروفیل ها

به گفته thisoldhouse.com :

Hinges are essential pieces of flexible hardware that attach doors, gates, lids, or other swinging parts to a frame, allowing for opening and closing. Although many hinges look similar, several types may be better suited for certain applications. Choosing the perfect hinges for your project depends on where you’ll install them and the finished look you’re trying to achieve.

ترجمه : لولاها قطعات ضروری و انعطاف‌پذیری هستند که درب‌ها، دروازه‌ها، درپوش‌ها یا سایر بخش‌های متحرک را به قاب متصل می‌کنند و امکان باز و بسته شدن را فراهم می‌کنند. اگرچه بسیاری از لولاها مشابه به نظر می‌رسند، انواع مختلفی وجود دارند که ممکن است برای کاربردهای خاص مناسب‌تر باشند. انتخاب لولای مناسب برای پروژه شما به محل نصب آن‌ها و ظاهری که قصد دارید به دست آورید بستگی دارد.

نکات ساخت لنگه درب

اصلی ‌ترین قسمت در ساخت درب حیات ساخت لنگه درب می‌باشد. لنگه درب دارای طرح و نقشه است و لنگه‌ ها پس از ساخت ، در کلاف ساخته شده با کمک لولاها متصل می‌شوند .در ساخت لنگه درب حیاط باید برای پشت لولا و همچنین برای بادخور از داخل کلاف ، ۱.۵ سانتی ‌متر فضا خالی گذاشته شود .

طراحی قسمت داخلی لنگه نیز باید طبق طرح اولیه انجام شود. در ساخت لنگه از مصالح متفاوتی همچون شیشه، طلق ،نرده آهنی ساده یا نرده‌ های فرفوژه یا ورق‌ های آهنی برای پوشش دهی سطح لنگه استفاده می‌شود. پس از ساخت لنگه نیز باید زهوار کشی انجام شود که می ‌توان زهوار ثابت یا زهوار متحرک استفاده کرد .

در صورتی که از زهوار ثابت استفاده شود یک قاب آهنی از سمت بیرون ایجاد می‌شود که کاربرد آن برای نصب قطعات سطحی درب مانند شیشه ، طلق یا ورق می‌باشد. از سمت داخل نیز می‌توان زهوار کشی انجام داد و در قسمت‌های زهوار کشی باید پیچ‌ هایی قرار گیرند تا پس از ساخت درب بتوان با باز و بسته کردن پیچ‌ها تعویض یا نصب شیشه را انجام داد.

امتیاز خود را ثبت کنید

نظرات

سوال یا نظر شما

شما میتوانید نظر یا سوال خود را برای کامنت کنید.

برای درخواست مشاوره اطلاعات خود را وارد کنید.

×
ورود | ثبت‌نام
لطفا شماره موبایل(اعداد انگلیسی) یا ایمیل خود را وارد کنید
ورود شما به معنای پذیرش شرایط و قوانین آهن جم می باشد