اخبار لحظه ای

هنوز تغییری یافت نشده است

0
ورود و عضویت
اخبار لحظه ای

هنوز تغییری یافت نشده است

×
آهن جم
ورود و عضویت
0

هزینه ساخت اسکلت فلزی ساختمان

زمان مطالعه : 10 دقیقه
هزینه اسکلت فلزی _آهن جم

هزینه اسکلت فلزی به عوامل زیادی بستگی دارد .قیمت اسکلت فلزی جوشی با قیمت اسکلت فلزی پیچ و مهره ای تفاوت دارد .قیمت اسکلت فلزی که با تیر آهن معمولی ساخته می شود با قیمت اسکلت تیر ورق متفاوت است .علاوه بر ویژگی های هر اسکلت فلزی که موجب تفاوت قیمت ها می شود قیمت آهن امروز هم بر هزینه آن تاثیر زیادی دارد.زیرا اصلی ترین مصالح برای ساخت اسکلت فلزی آهن آلات هستند .در ادامه این مقاله قیمت حدودی اسکلت فلزی را محاسبه کرده و ریز هزینه های آن را بررسی کرده ایم .با ما همراه باشید

اسکلت فلزی به حالت های مختلفی ساخته می شود به همین دلیل هزینه اسکلت فلزی مشخصی نیست و کاملا به شرایط پروژه بستگی دارد .

در حال حاضر در مهر ماه سال 1402 هزینه اجرای اسکلت فلزی جوشی (با قاب ساده و مهاربند به همراه دیوار برشی و سقف کامپوزیت با فونداسیون )در حدود متر مربعی  2,200,000 تومان تا  3,350,000 تومان می باشد .هزینه های گفته شده کاملا حدودی می باشد و نرخ ها براساس قیمت مصالح و دستمزد در اصفهان محاسبه گردیده است .در ادامه به بررسی دقیق هزینه اسکلت فلزی می پردازیم

هزینه اسکلت فلزی _آهن جم

هزینه خرید آهن آلات

همانطور که از نام اسکلت فلزی مشخص است اصلی ترین مصالح آن برای اجرا انواع آهن آلات به  خصوص تیرآهن هستند .وزن تیرآهن ۱۴ در هزینه ساخت اسکلت تاثیر  دارد.تمامی تیرها و ستون فلزی در اسکلت به وسیله تیرآهن ساخته می شوند. برای سازه های معمولی بیشتر از تیر آهن های ipe تک یا دوبل یا 3تایی با ورق های نواری استفاده می شود .

در سازه های کوچک معمولا از تیرآهن های معمولی IPE استفاده میشود که بهتر است استاندارد و بدون پوسیدگی باشند.

برای سازه های عظیم از تیر ورق سفارشی استفاده می کنند که هزینه تیر ورق بسیار بیشتر است .برای یک سازه معمولی حدود  30تا  35 کیلوگرم تیرآهن و 3 تا 10 کیلوگرم ورق برای هر متر مربع نیاز است .علاوه بر تیرآهن به میلگرد هم برای اجرای دیوار برشی و سقف نیاز است.وزن میلگرد مورد نیاز برای این مرحله حدود  10تا18 کیلو گرم می باشد .

این مقدار بسته به جانمایی دیوار برشی ها و نوع سقف کاملا متغیر است .مقدار های ذکر شده برای سقف کامپوزیت است .

به گفته فرادرس :سازه فولادی، یکی از انواع سازه‌های فلزی است که برای اجرای سیستم اسکلت بندی آن از فولاد ساختمانی استفاده می‌شود. بسیاری از ساختمان‌های مسکونی بلند، برج‌های تجاری، سوله‌های صنعتی، پل‌های کابلی و پل‌های معلق دارای اسکلت فولادی هستند.

پیشنهاد مطالعه : هر شاخه تیرآهن چند متر است؟

پیشنهاد مطالعه ⋙  حداکثر فاصله ستون های فلزی و بتنی

هزینه خرید بتن

برای اجرای دیوار برشی و سقف و برخی قسمت ها نیاز به بتن می باشد .بیشتر از بتن با عیار 400(25c)استفاده می شود که قیمت هر متر مکعب آن حدود 1میلیون تومان است .مقدار مورد نیاز برای اسکلت بتنی مورد نظر ما با شرایط ذکر شده حدود 0.2 متر مکعب می باشد

قیمت جوشکاری اسکلت فلزی

قیمت اجرای اسکلت فلزی جوشی یا دستمزد اسکلت کاری بر حسب کیلو گرم محاسبه می شود .این قیمت هم با توجه به محل احداث پروژه و عرف دستمزد ها متفاوت است .اما به طور میانگین دستمزد اجرای اسکلت فلزی در حدود 5 تا 7هزار تومان به ازای هر کیلو گرم می باشد .این قیمت برای اسکلت فلزی جوشی با قاب ساده است .

قیمت اسکلت فلزی _آهن جم

دستمزد اجرای دیوار برشی

در اسکلت فلزی با قاب ساده ،دیوار برشی از مهم ترین عضوهای سازه می باشد که باید با کیفیت بالایی اجرا گردد.آرماتور بندی و بتن ریزی آن باید کاملا اصولی و حرفه ای اجرا شود .در اجرای دیوار برشی از قالب بندی استفاده می شود .

دستمزد اجرای دیوار برشی بسته به جنس قالب ها که چوبی یا فلزی باشد متفاوت است .دستمزد اجرای دیوار برشی با قالب چوبی حدود 120 تا 150 هزارتومان به ازای هر متر مربع قالب بندی بتن است . اگر قالب ها فلزی باشد هزینه دو برابر می شود .

دستمزد اجرای سقف کامپوزیت

دستمزد اجرای سقف کامپوزیت برای این نوع سازه که ما در نظر گرفتیم حدود  40 تا 70هزارتومان به ازای هر متر مربع زیر بنا می باشد .در هر شهر و منطقه ای دستمزد متغیر است و قیمت های کمتر و بیشتر از موارد اعلام شده وجود دارد.

هزینه فونداسیون

اگر بخواهیم هزینه اسکلت فلزی کامل را محاسبه کنیم باید هزینه اجرای پی سازه هم در لیست هزینه ها لحاظ شود .اولین مرحله برای ساخت هر ساختمان با هر نوع اسکلتی اجرای فونداسیون است .هزینه اجرای شالوده و پی به ازای هر متر مربع زیر بنا حدود 500 هزار تومان می باشد .برای بررسی دقیق تر هزینه ساخت پی می توانید مقاله زیر را مطالعه کنید .

هزینه فونداسیون دو طبقه

سایر هزینه ها

در اجرای اسکلت فلزی علاوه بر هزینه های گفته شده هزینه های ریز دیگری وجود دارد که در ادامه ذکر شده است .مقداری سیم آماتوربندی و سیم قالب بندی برای اجرای دیوار برشی و دیگر قسمت ها نیاز است .

در قالب بندی دیوار برشی به تخته دفی هم نیاز است که باید در سمت همسایه ها نصب شود و هزینه خرید قابل توجه دارد.هزینه نگهبان ،میخ،هزینه جرثقیل ،پلاستیک و نوار خطر ،روان کننده برای بتن ،اسپیسر ونقشه بردار هم هست .ما کل هزینه های گفته شده در این قسمت را برای هر متر مربع زیر بنا حدود  150 الی  200هزار تومان در نظر گرفتیم .

هزینه های تمام شده یک اسکلت فلزی کامل

تا اینجا ریز هزینه های لازم برای ساخت یک اسکلت فلزی را بررسی کردیم .با جمع هزینه ها می توان گفت هزینه ساخت اسکلت فلزی 1402 در حدود 2.3 تا 3میلیون تومان برای هر متر مربع زیر بنا می باشد .در صورتی که اسکلت فلزی با پیچ ومهره باشد یا دارای قاب خمشی و پیچیدگی باشد یا برای یک سازه عظیم بوده ونیاز به تیر ورق باشد هزینه ساخت اسکلت بسیار بیشتر از مقدار گفته شده می باشد .

پیشنهاد مطالعه ⋙  وال مش دیوار چیست؟

عوامل موثر بر هزینه اسکلت فلزی

قیمت اسکلت فلزی در سال 1402 به عوامل زیادی بستگی دارد. قیمت تمام شده اسکلت فلزی با توجه به عواملی که در ادامه نام برده ایم متفاوت خواهد بود

  • قیمت مصالح به ویژه آهن آلات
  • نرخ دستمزد  ها و عرف هر شهر
  • نوع مصالح
  • طراحی ساختمان
  1. قیمت مصالح به ویژه آهن آلات : قیمت انواع آهن آلات از جمله قیمت تیرآهن ،قیمت نبشی و میلگرد روزانه در حال نوسان و تغییر است .به طور کلی قیمت آهن تحت تاثیر عواملی همچون نرخ تورم ،نرخ ارز و شرایط اقتصادی کشور مرتبا درحال تغییر می شود .از این رو آهن آلات اصلی ترین مصالح برای ساخت اسکلت فلزی هستند. به همین دلیل  هزینه ساخت اسکلت فلزی هم مرتبا تحت تاثیر نوسانات قیمت آهن تغییر پیدا می کند .سایر مصالح اسکلت فلزی همچون مصالح لازم برای دیوار برشی و سقف هم مرتبا دچار تغییرات می شوند .قیمت اسکلت فلزی باید با هزینه های به روز محاسبه شود .
  2. نرخ دستمزد و عرف در مناطق مختلف : نرخ دستمزد اسکلت کاری و جوشکاری اسکلت فلزی در هر شهری با توجه به عرف آنجا متفاوت است .در بعضی از مناطق دستمزد کیلویی و در برخی مناطق دستمزد متری محاسبه می شود .نرخ دستمزد هم با توجه به طراحی ساختمان که پیچیده باشد یا ساده  یا بزرگ باشد یا کوچک متفاوت می باشد .میزان پروژه های اسکلت کاری و همچنین فصل هم در تعیین نرخ دستمزد اثرگذار است .دستمزد ساخت اسکلت فلزی بخش مهمی از هزینه می باشد که با تغییر آن قیمت اسکلت تمام شده تغییر پیدا می کند .

  3. نوع مصالح : در ساخت اسکلت فلزی از انواع تیر آهن ها  از جمله تیرآهن معمولی (ipe)،تیر آهن لانه زنبوری ،تیرآهن دوبل و تیر ورق سفارشی استفاده می شود .قیمت هر کدام از این تیرآهن ها با توجه به کاربرد و ویژگی ها  متفاوت است. در سازه های بزرگ تر از تیر ورق استفاده می کنند که قیمت بالاتری دارد .نوع مصالح و تیرآهن استفاده شده در اسکلت در هزینه اسکلت فلزی تاثیر گذار است .

  4. طراحی ساختمان : طرح و نقشه اسکلت سازه میزان آهن مورد نیاز برای ساخت آن را مشخص می کند .هرچه سازه بزرگ تر و طرح آن پیچیده تر باشد نیاز به آهن آلات و دستمزد اسکلت کاری بیشتری دارد .و هزینه تمام شده اسکلت فلزی بیشتر می شود .اما هرچه اسکلت لازم ساده تر باشد هزینه ها کمتر می شود .

هزینه اسکلت فلزی 1402

هزینه اسکلت فلزی ساختمان دو طبقه

همانطور که در بالا محاسبه کردیم هزینه اسکلت فلزی برای هر متر مربع زیر بنا حدود ۲ تا ۳ میلیون میشود و برآورد دقیق هزینه ها به عوامل بسیاری از جمله تعداد طبقه،نوع مصالح ،نرخ دستمزد و … بستگی دارد. متراژ سازه و تعداد طبقات نیز در هزینه نهایی تاثیر گذار است .

پیشنهاد مطالعه ⋙  اسکلت فلزی چیست؟انواع ،مزایا و معایب آن

هزینه اسکلت فلزی ساختمان دو طبقه تا پایان مرحله اجرای سقف در حال حاضر حدود متر مربعی ۳ میلیون تومان میشود. هزینه اسکلت فلزی با توجه به نوع خاک محل احداث سازه و میزان هزینه پی،تعداد طبقه، جوشی یا پیچ و مهره ای بودن اسکلت ،نرخ دستمزد هر شهر و نوع قاب سازه که ساده یا خمشی باشد متفاوت است .هزینه هر سازه ای باید با توجه ویژگی هایش محاسبه شود.

قیمت اسکلت فلزی _آهن جم

اجزای ساختمان های فلزی

هر ساختمانی از اعضای متفاوتی تشکیل شده است که بسته به جنس خود به نحوی به یکدیگر متصل شده اند . نحوه ساخت اسکلت فلزی در هزینه اسکلت فلزی تاثیر زیادی دارد.اسکلت فلزی به دو صورت جوشی و پیچ و مهره ای ساخته میشود .قیمت اسکلت فلزی پیچ و مهره از هزینه اسکلت فلزی جوشی بیشتر است.اعضای یک ساختمان فلزی عبارتند از :

  1. فونداسیون (پی وشالوده یک ساختمان )
  2. تیر وستون ها (همگی با انواع تیر آهن ها اجرا می شوند و اصلی ترین هزینه ساخت اسکلت هستند )
  3. سقف (بسته به نوع سازه انتخاب می شود )
  4. راه پله و مهار بند

سازه فولادی، یکی از انواع سازه‌های فلزی است که برای اجرای سیستم اسکلت بندی آن از فولاد ساختمانی استفاده می‌شود. بسیاری از ساختمان‌های مسکونی بلند، برج‌های تجاری، سوله‌های صنعتی، پل‌های کابلی و پل‌های معلق دارای اسکلت فولادی هستند.

سوالات متداول

هزینه اسکلت فلزی در سال ۱۴۰۲ و با نرخ فعلی مصالح از جمله آهن آلات حدود ۲.۵ میلیون تومان تا ۴ میلیون تومان برآورد می‌شود.

دستمزد جوشکاری اسکلت فلزی معمولا به صورت کیلویی محاسبه میگردد .دستمزد جوشکاری اسکلت فلزی بسته به نقشه سازه و حجم کار از حدود ۵ تا ۱۰ هزار تومان به ازای هر کیلوگرم آهن آلات میباشد.

هزینه اسکلت فلزی ساختمان دو طبقه هم از حدود ۲ تا ۳ میلیون تومان میباشد.مقدار دقیق آن به عواملی همچون متراژ سازه و نقشه آن، نوع مصالح و قیمت آنها و نرخ دستمزد و … بستگی دارد.

عواملی همچون قیمت روز آهن آلات و نرخ دستمزد جوشکاری بر هزینه نهایی آن تاثیر گذار است؟

کلیه آهن آلات مورد نیاز اسکلت فلزی از جمله تیرآهن معمولی،تیرآهن لانه زنبوری ،هاش و تیر ورق ،انواع پروفیل ها از جمله نبشی و ناودانی و قوطی و انواع ورق و میلگرد در بازرگانی آهن جم با بهترین قیمت به فروش میرسد.

4.8/5 - (21 امتیاز)

نظرات

سوال یا نظر شما

شما میتوانید نظر یا سوال خود را برای کامنت کنید.

نظرات ارسال شده

  1. اعظمی

    1402/06/16

    هزینه مرداد 2400 تا 3400 برای هر متر مربع زیر بناست یا متر مربع اسکلت؟

    • ahanjamadmin

      1402/06/18

      سلام وقت بخیر جناب اعظمی .این هزینه برای هر متر مربع زیربنا میباشد .هزینه کاملا تقریبی محاسبه شده و برای اسکلت جوشی با قاب ساده هست. و ممکنه هزینه برای هر سازه ای با ویژگی های خاص متفاوت باشه .اما قیمت نهایی اسکلت فلزی برای هر متر مربع زیر بنا در همین محدوده هست و تلرانس داره. البته این برآورد هزینه تا یک زمانی صحیح هست و تبعا با افزایش قیمت مصالح به خصوص آهن قیمت بیشتر میشه که ما با رصد نرخ مصالح این محاسبه را به روز رسانی میکنیم. سوالی بود در خدمت هستیم

  2. علی

    1402/11/11

    سلا خسته نباشید
    ببخشید من یه زمین ۲۰۰ متری دارم میخوام بعد از عید ۳ تا مغازه بسازم با توضیحاتی که شما نوشتید قیمت نهایی اسکلت فلزی و بتنی آنچنان فرقی با هم ندارن

    میخواستم بدونم بنظر شما من چه اسکلتی استفاده کنم فلزی یا بتنی ؟

    • ahanjamadmin

      1402/11/11

      سلام وقت بخیر
      محاسبه هزینه ای که ما انجام دادیم کاملا حدودی هست و بر اساس نرخ مصالح و دستمزد در اصفهان انجام شده .شما میتوانید قیمت مصالح و نرخ دستمزد را در شهر خودتون استعلام بگیرید و طبق مقدار هایی که در جدول محاسبه ذکر شده قیمت هر متر را محاسبه کنید .اما به طور کل اختلاف قیمت اسکلت بتنی و فلزی خیلی زیاد نیست و به شرایط سازه بستگی دارد.اسکلت فلزی مقدار کمی هزینه اش بیشتر میشه و در برابر آتش هم مقاوم نیست .اسکلت بتنی هزینه کمتری دارد،در برابر آتش مقاوم هست اما کار بیشتری نیاز دارد.مراحل آرماتور بندی،قالب بندی و بتن ریزی باید اجرا بشه. برای سازه یک طبقه تفاوت چندانی ندارد که بتنی زده بشه یا فلزی و باید خودتون طبق شرایط سازه و هزینه و زمان بسنجید.

برای درخواست مشاوره اطلاعات خود را وارد کنید.

×
ورود | ثبت‌نام
لطفا شماره موبایل(اعداد انگلیسی) یا ایمیل خود را وارد کنید
ورود شما به معنای پذیرش شرایط ایزی لاگین و قوانین می باشد